Hoe maak ik tweefactorauthenticatie(2FA) aan met de Microsoft Authenticator app?
Hoe maak ik tweefactorauthenticatie(2FA) aan met de Microsoft Authenticator app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tip: Omdat 2FA bijna altijd actief is op een mobiele telefoon werkt het inschakelen, uitschakelen of resetten het handigst op een laptop/pc. Log in via de webomgeving en volg de onderstaande stappen. Of bekijk de volgende instructie video.

Stap 1: Download en open de Microsoft Authenticator app op je mobiele telefoon.

Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play Store.

Stap 2: Open de app en klik op het plusje rechtsboven

Zodra je de app hebt geopend, klik je op het plusje rechtsboven in het scherm en kies je vervolgens voor "Overig"

Stap 3: Kies 'Overig'".

Stap 4: Scan de QR-code die zichtbaar wordt in de My Amdax omgeving.

Ga naar de My Amdax omgeving en scan de QR-code die daar zichtbaar wordt met de Microsoft Authenticator app.

Stap 5: Kopieer de zescijferige code in de authenticator app. Vul deze code in jouw My Amdax omgeving in.

Let op, deze code vernieuwt elke 30 seconden.

ā€‹

De tweefactorauthenticatie is nu aangemaakt. Bewaar jouw herstelcode altijd op een veilige plek. Deze code heb je nodig als je jouw tweefactorauthenticatie wilt instellen op een ander apparaat.