Wat is tweefactorauthenticatie (2FA)?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij 2FA wordt de identiteit van een gebruiker bij het inloggen op een account op twee manieren geverifieerd. Het is een extra beveiligingslaag, waardoor je beter beschermd bent tegen hackers. Naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, voer je bij het inloggen ook een tweede factor in. Dit kan via een vingerafdruk, gezichtsherkenning of code uit een app op jouw mobiele telefoon.

Om jouw mobiele tweefactorauthenticatie (2FA) aan te maken moet je eerst een app downloaden. We raden je aan Google Authenticator of Microsoft Authenticator te gebruiken.