Kopen & Verkopen
Hoe kan ik crypto storten op mijn account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je crypto kunt storten in jouw persoonlijke My Amdax-omgeving. Heb je na het lezen van de instructies nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons accountteam, zij helpen je graag op weg.

Stap-voor-stap crypto storten

1. Log in op My Amdax en navigeer naar 'Kluis'.

2. Klik op 'Storten'.

3. Kies 'Crypto-assets'.

4. Selecteer de asset die je graag wilt storten.

5. Kies 'Verder'.*

6. Kopieer stortingsadres (kopieer indien van toepassing ook andere gevraagde gegevens).

Om Ripple (XRP), EOS (EOS), Cosmos (ATOM) en Stellar Lumens (XLM) te storten hebben wij een 'Storten tag' nodig.

7. Plak het adres in de app waaruit je de crypto-assets naar jouw Amdax wallet wilt sturen.

Zorg ervoor dat je het juiste netwerk selecteert waaruit je de crypto-assets verstuurd, indien je het verkeerde netwerk selecteert kan het zijn dat de tegoeden onherstelbaar kwijtraken! In het volgende artikel kan je onze ondersteunde netwerken vinden.

Zodra de opname volledig bevestigd is op de blockchain zullen de crypto-assets zichtbaar zijn in je account.