Hoe koop ik crypto?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je crypto-assets kunt kopen in de My Amdax-omgeving. Heb je na het lezen van de instructies nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons accountteam, zij helpen je graag op weg.

Stap-voor-stap crypto kopen

1. Log in op My Amdax en navigeer naar 'Kluis'.

2. Klik op 'Koop cryptoactiva’.

3. Kies 'Koop'.

4. Kies de crypto-assets die je wilt kopen.

5. Klik op 'Verder'.

6. Vul het gewenste investeringsbedrag in.

7. Klik op 'Verder'.

8. Controleer je order en klik op 'Order bevestigen'.

Geavanceerde modus

Je kunt er ook voor kiezen om geavanceerd te kopen. De geavanceerde modus word geactiveerd wanneer je op de ‘geavanceerd’ knop drukt onderin het scherm. In de geavanceerde modus kan je direct kopen of een limietorder plaatsen.

1. Om direct te kopen klik je op ‘koop direct’.

2. Onder ‘koop met’ kun je selecteren met welke munt je wilt betalen. In de standaard modus is deze optie niet mogelijk.

3. Vul het gewenste investeringsbedrag in.

4. Controleer je order en klik op 'Order bevestigen'

5. Om een limietorder te plaatsen klik je op 'limietorder'.

6. Kies de cypto-assets die je wilt kopen.

7. Geef aan op welke prijs je de geselecteerde crypto-asset wilt kopen.

8. Controleer je order en klik op 'Order bevestigen'.